header Say Bye, Bye!

Goodbye to Gravity

Goodbye to Gravity lansează primul single de pe “Mantras of War”

Bucureștenii de la Goodbye to Graviry lansează albumul ‘Mantras of War’ pe data de 30 octombrie. Noul disc, ce conține 10 piese, marchează începutul colaborării cu Universal Music România.

Mantras of War’ a fost produs în decursul anului 2014 de către bassistul Alex Pascu în studioul Traian 150 din București. Goodbye to Gravity a plecat apoi în insula Santorini pentru a mixa discul la Black Rock Studios, cu ajutorul experimentatului inginer de sunet Kostas Kalimeris, care a colaborat cu numeroși artiști precum Bring Me The Horizon, Steve Harris și Joe Bonamassa. Materialul a fost masterizat de Svante Forsbäck (cunoscut pentru colaborări cu trupe precum Rammstein, Volbeat și Amorphis) la studioul Chartmakers din Helsinki, Finlanda.

‘The Day We Die’, primul single de pe ‘Mantras of War’ este disponibil online, în exclusivitate, la Deezer pentru platformele de streaming audio, și poate fi ascultat aici.

“Muzical vorbind, ‘The Day We Die’ conține multe din elementele stilistice pe care le-am dezvoltat în celelalte piese, iar tematic vorbind, e o declarație impunătoare, care ni s-a părut perfectă pentru a introduce publicul în atmosfera ‘Mantras of War’”, explică Andrei Găluț, vocalistul trupei.

Lyric video-ul, care poate fi vizionat mai jos, a fost animat de Tudor Golu iar ilustrația este semnată de Radu Damian:

Știri despre Goodbye to Gravity