5SOS lansează single-ul & videoclipul „Teeth”

Piesa „Teeth” este noul single semnat 5 Seconds of Summer (5SOS), un material exploziv, produs de către Andrew Watt și Louis Bell, care se aventurează pe teritorii sonice puțin mai întunecate decât hit-ul lor precedent, „Easier”.

Single-ul integrează un savuros solo de chitară al legendarului Tom Morello. „Teeth” se regăseste pe coloana sonoră a serialului-fenomen „13 Reasons Why (Season 3)”.

In plus, „Teeth” vine însoțit și de material video halucinant, regizat de către francezul Thibaut Duverneix (Elton John, Tierra Whack), ce îi găsește pe membrii 5SOS în ipostaza de a fi deveni subiecți într-un experiment care alterează conștiința și declanșează iluzii chinuitoare.

Vezi Videoclipul aici: https://www.youtube.com/watch?v=JWeJHN5P-E8

a luat naștere după o lună sau două de încercări de a compune și de a ne depăși limitele în procesul de a crea ceva superior piesei *Youngblood*. A fost o perioadă învolburată a vieții mele, iar versurile piesei reflectă acest lucru. Vorbește despre o perioadă de încercări în relația mea curentă. *Teeth* surprinde spiritul 5SOS și este o piesă unică, ce nu sună ca nimic altceva. Este piesa mea preferată și abia aștept ca publicul să o poată asculta”, declară vocalistul Luke Hemmings.

Ascultă / Descarcă piesa: https://umusic.lnk.to/Teeth

Comments

comments

Lasa-ne un comentariu