ABBA a revenit dupa 40 ani cu albumul “Voyage”

Asculta aici materialul: https://umusic.lnk.to/ABBAVoyagePR

ABBA, una dintre cele mai de succes trupe din toate timpurile, a lansat noul album – Voyage – astazi, 5 noiembrie, fiind primul material discografic în ultimii aproape 40 de ani.

Detalii referitoare la albumul Voyage au fost anunțate la începutul lunii septembrie, împreună cu anunțul referitor la ABBA Voyage, concertul revoluționar care îi va surprinde pe Agnetha, Björn, Benny și Anni-Frid pe scenă sub forma unor avataruri digitale împreună cu o trupă live formată din zece persoane, pe o scenă special construită pentru acest eveniment, denumită „ABBA Arena”. Această scenă se află în Londra, în parcul Queen Elizabeth Olympic Park, iar concertele vor începe pe data de 27 mai 2022.

După ce a anunțat noul album, ABBA a depășit recordurile, deoarece a înregistrat cel mai mare număr de albume pre-comandate în Marea Britanie, cu peste 80.000 de copii în doar trei zile. De asemenea, în primele trei zile de la anunț, au fost vândute și peste 250.000 de bilete pentru concert. În timpul concertului, trupa ABBA va interpreta atât piesele consacrate, cât și piese de pe noul album, inclusiv „I Still Have Faith in You” și „Don’t Shut Me Down”.

Link YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=YDJZlPTFol8

Comments

comments

Lasa-ne un comentariu