Alessiah

Alessiah este una dintre cele mai promițătoare artiste din noua generație, cu potențial atât pe partea de compoziție, cât și în ceea ce privește implicarea sa în zona vizuală a melodiilor pe care le lansează. Alessiah și-a început carieră prin lansarea single-ului „Sunday“, în 2018.
Cu un background muzical format din studii și sute de ore de canto, plus lecții de chitară, parcursul ei muzical este în plină ascensiune.
Alessiah a lansat, până în prezent, un total de 33 piese şi remix-uri.

Cu peste 100.000 de ascultări pe canalul ei de Spotify în fiecare lună şi sute de mii de vizualizări pe YouTube, nu există nicio îndoială că Alessiah și-a făcut simţită prezenţa pe scena muzicală mondială cu colecția sa de melodii pop-inspiraţionale. Născută și crescută în Bucureşti, România, adolescenta lansează melodii într-un ritm prolific pentru o audiență de fani în continuă creștere.

Fiecare cântec este impregnat de o simplitate pe care Alessiah o consideră a fi cea mai prețioasă calitate pe care o poate avea un artist. Este un spirit liber și umple fiecare moment cu energia tinereții și vitalitatea unui artist dornic să reușească.
Lansând un catalog enorm de materiale atât în ​​2020, cât și în 2021, melodiile ei prezintă elemente de pop, pop-dance și muzică electronică.
În vara anului 2021, Alessiah a colaborat cu artistul nigerian Alpha P pentru single-ul “Why”, ce a marcat prima sa colaborare internațională. La sfârșitul lui septembrie 2021, Alessiah a lansat piesa cu beat up-tempo, “See You Follow”.
La finalul anului 2021, Alessiah lansează o versiune inedită a piesei „Darling”, alături de ATL, un artist originar din Mexic – “Estas Tu (Darling)”.
Pasiunea, dăruirea și obsesia ei pentru muzică au concentrat-o în mod deosebit pe scrierea de melodii care sunt pline de emoția brută a unei tinere aflată la începutul călătoriei sale. In 2022, Alessiah a lansat single-urile “Nostalgia”, “Summer Feeling” si “Breeze of Love”

Comments

comments