The Rock Chick!

Aura

O prezenta feminina fermecatoare si inedita a scenei rock din Romania, Aura a dovedit in nenumarate randuri ca si Alba ca zapada poate sa cante rock! La prima vedere ai crede ca o fata blonda si miniona nu ar face fata unui concert rock, insa de fiecare data a uimit prin atmosfera nebuneasca creata, prin vocea puternica, atentia fata de public si de colegii de scena, prin daruire si transpunere emotionala, aducand publicul si fanii in finalul concertelor la extaz.

Implicata in mai multe proiecte muzicale, Aura a deprins reale calitati de show-men!
In 2011, alaturi de trupa STEELBORN, a cantat in deschiderea concertului BON JOVI, unde a intrat in atentia managerilor americani care au descris-o ca fiind -a real rock chick- cu o voce combinata intre artista PINK si solista trupei HEART. Prezenta la cele mai importante festivaluri rock din Romania, Aura a starnit interesul publicului care are asteptari din ce in ce mai mari de la ea. Astfel, impreuna cu jumatatea sa, cel care i-a fost alaturi pe scena timp de 4 ani de zile, cel alaturi de care a compus cele mai indragite melodii de catre public si fani, si de cel cu care s-a legat pe viata – Mihai Danciulescu, a prins curaj si pregateste cel mai de succes proiect rock din Romania cu voce feminina.

Nonconformista si intotdeauna cu rockul in inima, Aura isi doreste sa aduca muzica sa in fiecare casa din Romania si nu numai, precum si in sufletele fanilor.

Comments

comments

citește mai departe