Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania; vlogger, prezentator, cântăreț și actor roman. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, serial care a primit premiul Read more …

Socials

Full description

Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuti artisti din Romania; vlogger, prezentator, cântăreț și actor roman. A devenit cunoscut în 2011, odată cu apariția sa în serialul Pariu cu viața alături de colegii săi din Lala Band, serial care a primit premiul pentru „Cel mai bun debut” la Gala Premiilor VIP. A participat in cadrul a numeroase emisiuni TV, a facut parte din distributia multor seriale sau filme (Sacrificiul) si a fost jurat in cadrul emisiunii de talente Next Star. În prezent susține mai multe concerte prin țară și este vlogger pe canalul său de YouTube. 

Dorian a creat o comunitate pe canalul sau de YouTube, unde se apropie de 2.300.000 de abonati, pe care a lansat, pe langa vloguri zilnice, si piese ca „Hatz”, „Vinovat” (feat. Nicole Cherry), “La dans” (feat. YNY Sebi), ” sau „Cand lumea e rea” (feat. Ioana Ignat). Vlogurile zilnice aduna peste 1 milion de vizualizari fiecare si intra instant in topul YouTube Trending.