Eneli a început să cânte la vârsta de 4 ani. Până la 13 ani, a început să ia lecții de muzică, să cânte în orașul natal și să încarce regulat cover-uri pe canalul ei de YouTube. Read more …

Socials

Full description

Eneli a început să cânte la vârsta de 4 ani. Până la 13 ani, a început să ia lecții de muzică, să cânte în orașul natal și să încarce regulat cover-uri pe canalul ei de YouTube. După ce a absolvit universitatea, s-a mutat la Londra pentru a-și continua pasiunea pentru muzică, colaborând cu DJ de succes din întreaga lume, în timp ce studia pentru o diplomă de master în compoziție de cântece. Eneli a scris și interpretat nenumărate melodii care au obținut un succes internațional impresionant, inclusiv apariția în Billboard Dance Chart din SUA, un disc de platină în Rusia și o nominalizare la MTV Europe Music Award.

Eneli este cunoscută pentru sunetul ei distinctiv, prezența captivantă și capacitatea de a transmite fără efort emoții prin muzica ei. Hiturile ei anterioare au strâns milioane de ascultari și și-au consolidat poziția de vedetă în ascensiune în industria muzicală. Cu albumul “Sad Girls Club”, Eneli continuă să depășească limitele și să ofere show-uri memorabile.