Francis On My Mind

Francis On My Mind este numele celui mai nou proiect indie-pop din România.
La doar 16 ani, Francis si-a facut debutul muzical cu un prim single caracterizat de un sound minimalist, cu o tușă de nostalgie și un clip pe măsură, iar vocea sa clară se mulează perfect pe atmosfera primului său release, „ On My Mind”, chintesența unei iubiri tinere de vară, reflectată în schimbări, cu etape care se încheie și speranțe pentru noi începuturi.

Muzica ei își propune să îmbine ritmurile pop cu influențele anilor ’80 și o notă de vibrații electro. Amestecul ei liniștitor de melodii captivante îi evidențiază perfect personalitatea, cea a unui adolescent prins în procesul de înțelegere a lumii și de a naviga prin ea.
Cel de-al doilea single al ei evidențiază sintetizatorul, tobe melodice și voci fragile, dar încă puternice, ajungând ca o gură de aer proaspăt pe scena muzicală actuală. Ea a lansat al treilea single, Summer, pe 21 august 2020. Anul 2021 a început cu un cover al celebrului hit Dua Lipa, Don’t Start Now, un cadou pentru fanii lui Francis în timp ce ei așteptau cu răbdare următoarea lansare originală. Circle of Love este următorul single al lui Francis On My Mind, care a fost lansat pe 21 mai 2021. Piesa a fost aleasă drept CE Focus Track. Au urmat melodii ca “Functional Kind Of Love”, “Speed of Light” sau “Swimming Pools”, care a fost inclusa pe coloana sonora a serialului “The Summer I Turned Pretty”.

„Îmi creez propriul univers prin muzica mea. M-am lăsat adesea să alunec în melancolie. Melancolia deschide o poartă către ținuturi minunate unde imaginația ta poate construi tot ce îți dorești. La fel ca Alice în Țara Minunilor, pentru mine, melancolia este ușa către tărâmul în care totul este posibil și nu se aplică nicio regulă. Și în acel tărâm ajung să îmi creez cântecele, muzica mea” – Francis On My Mind.

Comments

comments