Grasu XXL, pe numele său real Dragoș Nichifor, este unul dintre artiștii care au pus bazele Okapi Sound, împreună cu Guess Who, Vlad Lucan, Mitză și Paco 10Grei

Grasu XXL

Grasu XXL, pe numele său real Dragoș Nichifor, este unul dintre artiștii care au pus bazele Okapi Sound, împreună cu Guess Who, Vlad Lucan, Mitză și Paco 10Grei. Cu aproape 20 de ani de activitate pe prima scenă hip-hop din România, Grasu XXL a lansat până la acest moment patru materiale și se pregătește de lansarea noului album, „Drumul Spre Succes”, unul dintre cele mai așteptate albume din muzica românescă. Cu piese difuzate de-a lungul timpului în heavy-rotation pe posturile de radio / TV și cu zeci de milioane de ascultări pe YouTube, Grasu XXL a adunat o comunitate numeroasă în mediul online, cu peste 1.000.000 de aprecieri pe pagina oficială de Facebook.

În toamna anului 2013 a lansat „Deja Vu”, în colaborare cu Ami, single-ul care urma să stea mai mult de două luni pe prima poziție a topurilor de radio din România și care i-a adus nu mai puțin de 6 premii în cadrul premiilor muzicale din anul următor. Începutul lui 2015 este o perioadă plină pentru Grasu XXL, care, în luna martie lansează „Drumul Spre Succes”: album, film de scurtmetraj, videoclip, ce sunt urmate, la mai puțin de o lună, de turneul național cu același nume, care a cuprins 17 orașe. După albumul lansat, Grasu XXL colaborează cu Ami și Alina Eremia, iar la începutul anului 2017 lansează un nou single, „Lumea Nouă”, în colaborare cu Smiley. Piesa beneficiază de un videoclip cu o producție impresionantă, care prezintă diverse explozii controlate. În prezent, Grasu XXL mixează și masterizează toate materialele lansate de Okapi Sound și lucrează la un proiect surpriză.