Liviu Teodorescu

Liviu Teodorescu este un cantaret, compozitor si actor care a castigat notorietate in 2012 ca si concurent al primului sezon Vocea Romaniei.
Am putea spune ca acela a fost debutul carierei lui muzicale, desi in adolescenta a participat la Eurovision Junior. Liviu este un artist talentat care are numeroase aptitudini, canta la chitara si pian si este absolvent al Universitatii de Muzica din Bucuresti.
Dupa Vocea Romaniei, in martie 2012, artistul a jucat in cel mai de succes serial tv, Pariu cu viata, iar in paralel s-a alaturat uneia dintre cele mai faimoase trupe ale momentului, Lala Band.
In 2013, Liviu a parasit trupa Lala Band pentru a-si urma cariera de artist solo. In scurt timp, odata cu lansarea primului sau single, “Esti piesa”, Liviu a devenit unul dintre cantaretii de succes din Romania. Cariera lui muzicala a intrat pe un drum ascendent si a urmat o serie de hituri pe care artistul le-a lansat. A avut colaborari de succes cu artisti de top din Romania, precum Andra, Adda, Dorian Popa, Marius Moga, Sore, Killa Fonic. In anul 2016 Liviu a castigat a 9-a editie a emisiunii Te cunosc de undeva, iar in 2017 a castigat locul 3 la emisunea Uite cine danseaza, alaturi de dansatorul profesionist Marica Derdene. In acelasi an, Liviu a lansat doua din cele mai de succes piese ale lui, Fanele, o colaborare cu 2 influenceri de top din Romania, Dorian Popa si Laura Giurcanu si Obsesie, cea din urma devenind cea mai difuzata piesa pe radio in 2017.
#LiTe Moments este un alt proiect al lui Liviu Teodorescu ce a luat nastere in 2017 si este vorba despre 4 piese scrise si produse chiar de catre artist. EP-ul #LiTe Moments este de atunci lansat in fiecare an, in fiecare vara. In 2019, Liviu a lansat Lista de pacate, un EP indraznet de 8 piese cu influente trap/urbane. Alte lansari notabile sunt hiturile: Cine m-a pus, Prefa-te, Asculta, Urmele, Cerule, care a fost o colaborare cu artista trap Bruja, cel mai recent single al lui, M-ai mintit.
Obsesie (38M), Fanele (57M), Cine m-a pus (31M), Prefa-te (31M), Asculta (7M), Toate Momentele (16M).

Comments

comments