Povestea Marei a început când avea 5 ani și se afla într-o vacanță alături de mama sa și câtiva prieteni, când a inceput sa fredoneze melodii de la Celine Dion, însă cel care a descoperit-o a fost bunicul sau, care a incurajat-o mereu Read more …

Socials

Full description

Povestea Marei a început când avea 5 ani și se afla într-o vacanță alături de mama sa și câtiva prieteni, când a inceput sa fredoneze melodii de la Celine Dion, însă cel care a descoperit-o a fost bunicul sau, care a incurajat-o mereu. 

“Muzica nu e altceva decât unicul meu moment cu mine, când simt că parcă suntem un tot. Cred că muzica m-a aruncat într-o lume în care-mi place să trăiesc. Momentul meu special este despre și pe scenă, chiar și într-o sala cu scaune goale, fiindcă muzica umple orice gol existent pe acest pământ. Așa a făcut si pentru mine… prin prisma universului, mi-a dat tot ceea ce am astăzi mai frumos”, a declarat Mara. Cu o voce captivantă și versuri emoționante, Mara a reușit să transmită o poveste profundă prin melodiile lansate, fiind o prezență fresh și strălucitoare în peisajul muzical și demonstrează că este un talent muzical remarcabil și are o maturitate artistică surprinzătoare pentru vârsta ei.