Paulina

Crescută printre casete, aproape de lăutari creativi, provine dintr-o familie de muzicanți căreia a învățat să iubească viața prin artă.
Paulina a urmat lecții de pian, de canto și de vioară, însă este tipologia de artist care se lasă ghidat de intuiție.

Prin întreaga lume, Paulina caută frumusețea din neconvențional, cu inocență și blândețe. Paulina a cântat în deschiderea celor două concerte „Rockadelia” de pe 1 și 2 iunie, dar și la „Femei pe Mătăsari” și „Film în sat”. De asemenea, avut numeroase concerte sold out la Expirat și la Club Control.

Single-ul “Cantec de dor” este compus integral de catre Paulina, care a mai scris si melodii precum “Fetita mea de milioane” sau “Cat te-am iubit”, care sunt incluse pe albumul ei de debut, “Prin lume”. Materialul discografic, care include opt melodii, va fi lansat si in format fizic, pe suport vinyl, alaturi de Universal Music Romania.

Cea mai cunoscută melodie din repertoriul Paulinei este „Fetița ta de milioane”, pe care a scris-o înainte de a hotărî să se mute la Bucuresti din Brașov, iar conceptul piesei este inspirat din filmul “Million Dollar Baby” – „Am făcut-o ca o analogie pentru povestea mea de dragoste cu un muzician autohton și ca o promisiune față de mine că voi ajunge acolo unde mi-am propus. E amuzant că îi arătasem tatălui meu piesa înainte să o lansez și mi-a spus că sigur nu o să asculte lumea așa ceva.”, a declarat Paulina intr-un interviu acordat Vice.com.

Comments

comments