Drake, cele mai multe nominalizari din istoria American Music Awards

La inceputul acestei saptamani s-au anuntat nominalizarile pentru editia din acest an a American Music Awards. Drake a reusit sa obtina 13 nominalizari, numar record in istoria acestor premii.

Premiile industriei muzicale americane au luat nastere in 1973 si sunt acordate pe baza voturilor fanilor din Statele Unite ale Americii fiind o alternativa inventata de canalul ABC pentru premiile Grammy.

De-a lungul anilor, printre cei mai nominalizati artisti s-au numarat nume celebre ca Michael Jackson, Calvin Harris, Whitney Houston, Taylor Swift sau Celine Dion. In acest an, Drake se afla in fruntea starurilor cu cele mai multe nominalizari, doborand astfel recordul detinut pana in prezent de Michael Jackson si Whitney Houston.

Views este albumul pentru care artistul canadian a reusit sa conduca printre favoritii din acest an la American Music Awards. Cel de-al patrulea material semnat Drake s-a aflat timp de 13 saptamani pe primul loc in topul Billboard, acesta lansand si cel mai mare hit de pana acum pentru Drake: Hotline Bling.

Gala din acest an a American Music Awards se va desfasura pe 20 noiembrie, la New York.

Comments

comments

Lasa-ne un comentariu