Global Battle of the Bands 2015 e aici

În 2015, Asociația Sunetul Muzicii a relansat concursul internațional GBOB (Bătălia mondială a formațiilor) în România. După nouă etape regionale, s-au calificat 20 de formații în finală. Și le puteți asculta pe toate acum, pe compilația Global Battle Of The Bands 2015.

Această compilație poate fi privită ca o radiografie a unei părți reprezentative din ceea ce are de oferit underground-ul de rock alternativ și metal românesc în 2015, iar diversitatea stilistica va satisface cu siguranță iubitorii tuturor genurilor si nișelor muzicale. Deasemenea, descoperirea de muzică nouă trebuie să fie o activitate principală a publicului susținător de underground, iar această compilație poate fi un punct de plecare.

Iată lista tuturor premiilor acordate in urma galei finale live desfasurate in data de 19 decembrie in Aby Stage Bar din Ramnicu Valcea:

  • Locul 1: Hteththemeth (Brașov) va reprezenta România la Finala mondială GBOB
  • Locul 2: The Kryptonite Sparks (Botoșani): [în caz de forță majoră, dacă formația de pe locul 1 nu poate să ajungă la Finala mondială, formația de pe locul 2 va reprezenta România]
  • Basska (București): Cap de afiș la Festivalul de Teatru Târgoviște organizată de actorul Liviu Cheloiu, care a prezentat Finala GBOB România:
  • Vespera (Cluj-Napoca/Germania): Prezența în program la ARTmania 2016
  • No Antidote (Craiova): Premiul SySound Studios (2 zile în studio)
  • Invader (Lupeni): Contract de distributie digitala cu casa de discuri Universal Music România

Hteththemeth

Felicitări câștigătorilor și succes în finală!

Comments

comments

Lasa-ne un comentariu