Lady Gaga lucreaza intens pentru albumul ARTPOP

Lady Gaga tocmai a ajuns in State pentru urmatoare serie de concerte din cadrul turneului Born This Way Ball iar noul ei album ARTPOP se pare ca se lasa asteptat.

Pentru inregistrari, Gaga la cooptat si pe Zedd, cel care i-a fost coleg de turneu pentru concertele pe care artista le-a sustinut in Asia si Europa.

Zedd este un producator ruso-german de muzica electronica ce a facut numeroase remixuri pentru Lady Gaga, Black Eyed Peas, Ellie Goulding sau Skrillex.

“Prima oara cand am lucrat cu Lady Gaga in studio am stat si m-am gandit. Ar trebui sa fiu onest cu ea. Mi-a luat o zi sau doua sa imi fac curaj dar pana la urma am reusit. Am putut sa ii spun ca nu e bine. Ca trebuie sa refacem anumite bucati. Poti si mai mult. Si cand totul o sa iasa cum trebuie atunci o sa fiu multumit” a declarant artistul cu privire la sesiunile de inregistrari pentru albumul ARTPOP. “Incerc sa ii tratez pe toti in mod egal pentru ca atunci ies cele mai bune rezultate dar cu siguranta a fost greu sa ma obisnuiesc sa lucrez alaturi de cel mai mare artist al lumii la ora actuala si sa ii mai si spui ca poate mult mai mult” a continuat Zedd.

Comments

comments

Artist: Lady Gaga
Tag-uri:

Lasa-ne un comentariu