Latest Music in a Week

Afla care sunt cele mai HOT! stiri ale saptamanii. Selena Gomez, Taylor Swift, Maroon 5 si alti artisti au lansat piese noi, iar share-urile si reactiile pozitive nu au intarziat sa apara!

 

 

  • Selena Gomez si Marshmello se transforma in #Wolves si colaboreaza pentru prima data. Selena a tease-uit toata saptamana pe toate retelele sociale, iar fanii au asteptat cu sufletul la gura noua piesa a artistei. Wolves este despre puterea de a depasi orice obstacol si incredere in fortele proprii.

 

 

  • Taylor Swift ne-a intrebat daca suntem pregatiti pentru un clip nou si ulterior ne-a surprins cu videoclipul piesei “Ready For It?”, in care are un rol de bad girl. Piesa este extrasa de pe albumul “reputation”, de pe care Taylor a mai lansat “Look What You Made Me Do” si “Gorgeous”.

 

 

  • Rihanna a fost desemnata artista cu cele mai multe single-uri ce au ajuns no 1 din ultimii 25 de ani. Topul a inceput in 1992 si reflecta piesele pop ce au fost difuzate de posturile radio. SOS e prima piesa care a ajuns pe primul loc.

 

 

  • Maroon 5 si Julia Michaels ne-au cerut ajutorul. Artistii au lansat un lyric video pentru piesa “Help Me Out”, care se regaseste pe albumul “Red Pill Blues”. Mai mult, Julia Michaels va deschide show-urile trupei din cadrul turneului omonim.

 

 

  • Liam Payne a lansat #BedroomFloor, un track cu influente tropical, care puncteaza elementele unei povesti de dragoste. Membrul fostei trupe OneDirection a folosit in proiectul video efecte tumblr-ish, culori neon si steaguri.

 

 

Comments

comments

Lasa-ne un comentariu