Morandi

Trupa Morandi se compune din Marius Moga si Andrei Ropcea (Randi). S-au lansat in 2005 cu albumul Reverse. Inca de la primul single (Love Me), Morandi au aratat ca sunt altfel, melodia ocupand foarte repede primele locuri ale topurilor de specialitate. 

A urmat albumul Mind Fields (2006). Mai occidentala, mai cool, mai “lucrata”, muzica lor a intrat rapid in topurile din Europa (Beijo La La), lucru care le-a adus colaborarea cu label-ul britanic Island UK.

In 2007, trupa Morandi a semnat un contract cu casa de discuri Universal Music Romania, label la care au lansat pe data de 14 decembrie 2007 cel de-al treilea album din cariera: N3XT.

Colaborarea Morandi – Universal Music Group International dateaza de mai bine de un an, label-ul britanic Island UK lansand in Europa single-ul Oh La La (varianta internationala a hit-ului Beijo La La).

Albumul N3XT cuprinde 14 piese, muzica si textul apartinand in exclusivitate lui Marius Moga si Randi, cu exceptia ultimului canec, Reality & Dreams (feat. Lisa), o creatie a lui Mike Thomas. Melodiile sunt cu precadere de dragoste, armonioase si cu versuri sugestive. Pentru acest album Morandi au colaborat cu Corina Chiriac, Helene (Elenea Morosanu), fetele de la Wassabi (Lisa si Lora), precum si cu Alexandra Ungureanu si Anda Adam.

Comments

comments

citește mai departe

Albume și melodii Morandi