GOLAN este cel mai cunoscut proiect din care combină muzica electronică cu instrumente acustice într-un mod unic. Melodiile lor se amestecă în influențele clasice ale lui Alex, compozițiile lui Mihai și producțiile cu muzică electronică contemporană și pop alternativ. Read more …

Socials

Full description

GOLAN este cel mai cunoscut proiect din care combină muzica electronică cu instrumente acustice într-un mod unic.

Melodiile lor se amestecă în influențele clasice ale lui Alex, compozițiile lui Mihai și producțiile cu muzică electronică contemporană și pop alternativ.

Format în 2013, grupul a avut una dintre cele mai rapide ascensiuni pe scena muzicii electronice românești. Câștigători ai premiului „Best Electro” în 2014, acordat de revista „Sunete”, au devenit cap de afiș instant în toată țara.

Golan are numeroase live-performance-uri, iar de-a lungul timpului a participat alături de Parov Stelar în cadrul turneului lor european și la festivaluri cunoscute la nivel internațional cum ar fi Sziget Festival, Frequency Festival, Europa Vox, Releaste Atena, Electric Castle, Untold, Saga, Eurosonic și multe altele. 

Anul 2017 a marcat lansarea primului album de studio, alături de Universal Music România. Concertul de lansare pentru albumul „Intro” a debutat și cu un nou format live – „Golan Symphonic”. Au urmat proiectele “I” (2021) si “III” (2024).