Ioana Ignat

Din 2017 pana in prezent, Ioana Ignat, una dintre cele mai talentate artiste din industria muzicala romaneasca, a depasit bariere si a cucerit topuri muzicale prin melodiile compuse si lansate. Carismatica si creativa, Ioana este un artist cu aparitii live exceptionale, reusind sa cucereasca atat publicul, cat si scenele industriei muzicale. Debutul Ioanei inseamna hitul „Doar pe a ta”, piesa anului 2017, care a ajuns no. 1 in topurile muzicale. In prezent, videoclipul piesei are 64 milioane de vizualizari.
Tot în 2017, Ioana compune și lansează „Nu mă uita”, una dintre cele mai populare piese româneșți în mediul online, ce atinge 95 milioane vizualizări pe YouTube. Un nou no. 1 și peste 58 milioane vizualizări vin pentru Ioana odată cu piesa „În palma ta”. Anul 2020 o aduce pe Ioana Ignat din nou în primele poziții Trending YouTube cu piesele „Tu nu meriți”, „Azi”, „O lume întreagă”, „Singura greșeală” (împreună cu Florian Rus) și Sensibil (Nu am somn). Piesa „Inima Naivă”, lansată alături de Sebastian Dobrincu, a ajuns la 4,5 milioane vizualizări.
În 2021, Ioana și-a unit forțele cu trupa VUNK pentru track-ul „Ultimul Anunț” (2,7 milioane de vizualizări), și a colaborat, pentru a treia oară, cu Edward Sanda pentru single-ul „Dacă tu nu ai fi” (12 milioane de vizualizări). In 2022, Ioana a colaborat cu Holograf pentru melodia „Am ales cu sufletul”.

Comments

comments